2 Ocak 2012 Pazartesi

Modern Mobilyalar

-->

Modern Koltuk Takımı


            Yazının güncelini görmek için ev dekorasyonu sitemize geçiş yapabilirsiniz.
             2012 Mobilya kreaksiyonuna şöyle bir bakacak olursak, bu sene 2011 de olduğu gibi yine Avangarde takımlar ve ceviz beyaz modern mobilyalar ön planda olacak. Bu yazımızda Modern konsept'te olan mobilyaları ele alacağız.


Ceviz Beyaz Modern Yatak Oda Takımı Gardrop
Ceviz Gardrop iç bölümleri

              Yukarıda gördüğümüz üzere Modern Ceviz Beyaz yatak oda takımının gardrop görüntülerine baktığımızda dış görünümüyle şık, iç bölümleriyle de olabildiğine fonksiyonel olduğunu görüyoruz. Diğer Modern Mobilyalar...

Ceviz Duvar Ünitesi

              Modern konsept Mobilyalar bu sene ceviz beyaz ağırlıklı renk olarak kullanılıyor ancak isterseniz siyah beyaz ve diğer ceviz tonları ile de genel itibarıyla alternatifleri bulunabilir. Modern Mobilyalar ağırlıklı suntalam tabakalardan oluşturulurlar, iskelet kısımları suntalam olmakla birlikte kapak ve çekmece bölümleri mdf, kaplama lake olarak da kullanılabilir. 

Ahşap Yatak Oda Takımı

              Son resimde gördüğümüz de bir modern ahşap mobilya. İskelet kısımda suntalam kullanılır ancak ahşap ağırlıklı bir ürün olduğu için modern ahşap mobilya kategorisinde olacaktır. Orta dikmeler ve raflar haricinde tamamı ahşap bir mobilyadır ve mukavemeti oldukça iyidir. Ahşap mobilyaların en büyük avantajlarından biri de tamamını lake boyama ile beyaz ve ya farklı bir renkte yapabilme durumudur.

Modern Orta Sehpa

Modern Köşe Takımı

                 Modern köşe takımı orta sehpa ile birlikte iyi bir seçim olabilir. Köşe de ki fonksiyonel kol ahşap ve storlu sürgülüdür. Süngerler yumuşak ve kumaşı soft silinebilen özelliktedir. 

Modern Köşe Koltuk Takımı

Modern Koltuk Kanepe


                Modern Koltuk takımlarının en büyük avantajlarından biri de yatak olabilme fonksiyonalitesidir. Yeni koltuk takımları modern çizgilerinden, rahatlıktan ve moderniteden ödün vermeden fonksiyonel olabilmeyi başarıyorlar ve hatta sandık alternatifi dahi sunabiliyorlar. Bu yazımızda Modern Mobilyalara değindik, belki bu mobilyalar hoşunuza gitmiştir ve merak ediyorsunuzdur. Bu mobilyaları bulabileceğiniz adres için bu linke gidebilirsiniz.
       

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...