15 Aralık 2011 Perşembe

İLK ÇALIŞMAMIZ (SKETCHUP BASİC İLE ÇALIŞILMIŞTIR)


 Yazının güncelini görmek için ev dekorasyonu sitemize geçiş yapabilirsiniz.          

MobDizayn sizin için çalışmalarınızı üçboyutlu bilgisayar ortamına döküyor. İlk çalışmamız Ayhan Bey için bir ünite çalışması. Bu çalışmamız sitemize gönderilen eposta ile değil, fiili bir istek ile yapılan bir çalışmadır. Ayhan Bey küçük 180cm genişlikte olacak mini bir Duvar Ünitesi istedi biz da kendilerine örnek teşkil edecek bir model çizdik.



              Modelimiz 18mm suntalamlarden oluşmaktadır. beyaz kapak ve çekmeceler highgloss beyaz suntalam olmakla birlikte gövde hareli ceviz kullandık.
                Modelimizin ekonomik ve küçük olması en önemli talepti bu bakımdan boyutları 100cm lik LCD TV'nin sığabileceği en uygun Duvar Ünitesini yakalamaya çalıştık. Mütevazi bir istekti bu yüzden sade bir tasarım olmalıydı, atraksiyon anlamında sadece sağ tarafa cam kapaklı bir blok yerleştirdik. Alt bölmede ise üç adet çekmece ile çalışmamızı bitirdik. 

               
                         Gövde rengi siyah olmak üzere farklı bir renk alternatif olarak sunduk.


                Sonuç olarak bu ilk çalışmamız oldu. Mükemmeli aramak çok da doğru olmaz diye düşünüyoruz. Bunu okuyucularımızın takdirine bırakıyoruz. Müşterimiz Ayhan Bey modeli çok beğendi bu bizi sevindiren en büyük etken, umrarım inşallah ürünü yapacak olan usta eller iyi bir iş çıkarır. Sizde bir çalışma istiyorsanız irtibat: mobdizayn@hotmail.com 'a istediğiniz biçim ve ölçüleri mail atmanız yeterli. Kalın sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...