2 Aralık 2011 Cuma

Ev Dekorasyonuna Merhaba.

 Yazının güncelini görmek için ev dekorasyonu sitemize geçiş yapabilirsiniz.           

Alışveriş her insanın ihtiyacını karşılaması adına emek sarfettiği bir mücadeledir. Zaruri ihtiyaçları karşılarken bütçemizin yetiğine bakarız ve çok düşünmeden alışverişimizi yaparız ancak dayanıklı tüketim mallar ve lüks ürünler için alışveriş işleminden önce bir ön araştırma yapma gereği duyarız. 
       Kategorize ettiğimiz zaman konumuz olan Mobilya dayanıklı tüketim malları içinde kendisine yer buluyor. Bu platformdaki amacımız mobilya alacak olanların ön araştımasına katkıda bulunmak, gündemdeki mobilya trendlerinden, ev dekorasyonuyla ilgili haberlerden, Türkiye ve İnegöl mobilyasından, mobilya ile ilgili güncel gelişmelerden, bahsetmek ve bilgilendirmek olacak. 
           Blogumuz bir anlamda MOBİLYA SATIN ALMA REHBERİ niteliğini taşıyacak. Mobilya satın almadan önce nelere dikkat edilmeli, ürünün evinizin dekorasyonuyla uyumluluğu, mobilyanın sunta ya da mdf olması arasındaki farklar gibi konularla alıntılardan yararlanarak tartışacağız. Alışverişin vazgeçilmez unsurlarından biri olan internetten araştırma yapmak, imkanlar dahilinde herkezin vazgeçilmezidir, her geçen sene intertten yapılan alışverişin payı giderek artmaktadır ki küçük bir oranda da olsa internetten mobilya satın alma da bu kısmetten nasibini almaktadır. 2006 yılında yapılan araştırmaya göre internetten mobilya satın alma oranlarında dilim %0,9 civarında gösteriliyor. Günümüzde bu oranın yükseldiğini görebiliriz ancak yine de mağazadan satın alma oranı açık ara öndedir. Dayanıklı tüketim malı olan mobilya almdan önce blogumuzu ziyaret etmeniz sizlere fayda sağlayacak bilgi edinmenize olanak sağlayacaktır diye umut ediyoruz.
          Bismillah diyerek ilk yazımı yayımlamış bulunuyoruz. Mobilya almak isteyen dekorasyon için araştıma yapan ve gündemdeki mobilya trendlerinden haberdar olmak isteyenlerin buluşma noktası artık burası..(mobilyadizayn.blogspot.com).   

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...